Bekijk nu ook onze aanbiedingen pagina!

Reizen

X-Taxi: De nieuwe taxi app om gemakkelijk een taxi te boeken.

Het reserveren van een taxi is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft alleen maar aan te geven wat de bestemming is en hoe laat je graag wilt vertrekken. Vervolgens krijg je in een oog omslag de prijzen te zien, zo kom je in ieder geval niet achteraf nog voor verrassingen te staan, lees dus snel verder om er achter te komen hoe deze taxi app werkt!

Makkelijk reserveren voor een lage prijs

Bij X-Taxi kom je in ieder geval niet achteraf nog voor verrassingen te staan. Deze vaststaande prijs zorgt net even voor wat meer zekerheid, je wilt tenslotte niet te veel voor je ritje betalen. Deze vaststaande prijs geld voor de X-Taxi App en voor de site, het maakt dus niet uit van welk platform je reserveert.

De chauffeur doet altijd zijn best om op tijd op de bestemming te komen, zo weet je tenminste zeker dat je wel op tijd aanwezig bent. Je kunt altijd bellen of contact met X-Taxi opnemen als je op zoek bent naar een taxi, dan kunnen ze je duidelijk maken wat er allemaal mogelijk is. De taxi is elk moment open, mocht je dus in de nacht nog vervoer nodig hebben dan is dit geen enkel probleem. Zo kan je ook een keer stappen zonder de BOB te hoeven zijn. Wel zo leuk in het weekend natuurlijk!

X-Taxi kent Leiden echt…


Gespecialiseerde chauffeurs

X-Taxi chauffeur is altijd net gekleed en in staat om jouw ritje net even iets aangenamer te maken. X-Taxi begrijpt maar al te goed dat je op zoek bent naar een chauffeur die er toch een beetje ervaren uitziet, dit zijn de chauffeurs dan ook echt. Ze kennen alle wegen bijna wel uit hun hoofd, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je ergens te laat komt. Hij is altijd op tijd aanwezig, binnen enkele minuten kun je hem al verwachten. Zo hoef je niet te lang te wachten in ieder geval.

Daarnaast is het zo dat X-Taxi aan alle benodigde vereisten voldoet. Dit is nu eenmaal vereist in Nederland, X-Taxi heeft dan ook alle certificaten die nodig zijn om te mogen rijden.

Bij X-Taxi weet je dus zeker dat het ritje kwalitatief uitstekend zal zijn. Door de ervaren chauffeurs en de vele vergunningen heb je veel meer zekerheid dat je wel op tijd op je bestemming zal zijn. Heb je dus vervoer nodig maar wil je echt niet te laat zijn dan ben je bij ons op het juiste adres. Reserveer hier via de site of via de X-Taxi App, dan zorgt X-Taxi ze er op tijd zijn!

Contact informatie

X-Taxi
Pelmolen 3
2317 PN Leiden

T. 071 – 80 80 140
I. www.xtaxi.nl

Related posts
Reizen

Taxi Leiden Schiphol nodig?

Sign up for our Newsletter and
stay informed

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Taxi Leiden Schiphol nodig?